Головна | | Реєстрація | Вхід
Чт
16.05.2024
12:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2009 » Квітень » 12 » Вибороти чи виблагати?
Вибороти чи виблагати?
23:23
Українці, видалось нам народитись і проживати в часи, коли наша Батьківщина перебуває в стані упадку і зносить утиски національні, культурні, економічні, політичні від «братських» і «дружніх» народів, коли справжніх патріотів вважають ворогами, коли наша нація занепадає культурно, коли цінності і ідеали наших предків стоптані і замінені надбаннями глобальної цивілізації, що є не характерними для нашої нації і суперечать її культурному минулому! Що чекає на нас у майбутньому?!
  Політиків-маріонеток, що стоять при владі і керуються вождями «братських» і «дружніх» народів, не цікавить доля нації, доля України. Вони розкидаються гаслами про прекрасне і забезпечене майбутнє, але ці гасла лише пусті слова. З двох шляхів піднесення і розвитку нашої України: вибороти і виблагати, вони, на жаль, обрали другий, тим самим одягнувши українській нації кайдани на руки. Наша панівна верхівка обрала шлях прислужника отим «братським» і «дружнім» народам. Важко на це дивитись, важко з цим миритись… А навіщо миритись?! Варто боротись за своє визнання і процвітання!
Запитаймо себе, кому служити: тому «братському» московському народові, який за нас нічим не кращий, а в культурному і національному плані далеко позаду нас, до якого наші предки ставились з презирством і з яким не рахувались, з народом,який протягом усього свого існування лише те й робив, що шкодив нам, а з досягненням своєї могутності жорстоко розправлявся з українцями, чи прихилитись до «дружніх» народів, яким байдужа українська нація і культура,які лише прагнуть збільшити території свого впливу? Обидва шляхи є неприпустимими, адже ведуть до загибелі нашої нації, нашої України! Але, на жаль, сучасні політики ідуть неправильним шляхом та ще й по різні його сторони. Держава ніколи не повстане у всій своїй могутності, коли опирається на «старшого» брата, адже, ніхто не дозволить «молодшому» головувати!
Уявіть собі, до якого занепаду приведе, коли ми оберемо собі за «старшого» брата Московську федерацію! Не варто так помилятися!
Єдиний шлях для української нації, який є характерним і вірним для нас це самостійно вибороти авторитет, піднятись з колін, проводити незалежну політику і самим вже стати «старшим» братом для менш вольових народів. Це є вірним шляхом і це повинно бути метою кожного українця. Ми збудуємо міцний цегляний будинок своїми руками і не дозволим будувати для нас паперовий «братським» і «дружнім» народам .
Українці, скиньте з себе рожеві окуляри, які на вас одягнули запродані політики, і погляньте на Батьківщину своїми очима! Погляньте на зганьблену Україну, де зараз панують розпуста, корупція, злочинність, де політики відкрито крадуть і зловживають владою, де їм начхати на українців, бо в них є гроші! Та не в грошах сила, сила в нашій нації! Українці породили цих запроданців, українці мусять їх знищити! Головне, щоб кожен українець усвідомлював яка велика сила зосереджена в його руках, тоді ми впораємось із всіма негараздами, і повстане Велика Україна, і підніметься понад «братськими» і «дружніми» народами!
Слава Україні!



Переглядів: 803 | Додав: Євгеній | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 JackSim  
0
Слава Україні!!!!!!!!!!
Так, ми повинні піднятися з колін! Ми Будемо розвивати нашу країну, незалжено від "дружніх" і "братьських" народів! Ми покажемо їм, що МИ Україньська нація! Ми найкращі! Ми непереможні! І хай навіть не намагаються нас ганьбити, або підкупляти! Єднаймось, і ми повернемо нашу Батьківщину на вірний шлях, і покажемо москалям, хто такі УКРАЇНЦІ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Архів записів
Наше опитування
Хто для вас воякм УПА?
Всього відповідей: 131
Друзі сайту
  • "Черкаси"
    "УНК"
  • Статистика

    Присутніх всього: 1
    Гостів: 1
    Користувачів: 0
    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
    Copyright MyCorp © 2024
    Хостинг від uCoz